Referenser

She rocks!

Det är inte alltid helt lätt att pricka rätt när man hittar någon på nätet. För det var där vi hittade Malin inför vårt bröllop, vi googlade. Men attans vilken fullträff!!!
Vi hade inte kunnat önska oss bättre bröllopsbilder.
Malin lyckades inte bara fånga känslan och stämningen utan lyckades även få oss så där drop dead gorgeous som man vill vara på sina bröllopsfoton 🙂

Förutom att Malin tar helt sagolika bilder (jag menar, bara titta runt på hennes hemsida) så är hon väldigt enkel och naturlig att arbeta tillsammans med. Om du letar efter just en bröllopsfotograf så ska du ha i åtanke att den personen är en av de du umgås allra mest med på ditt bröllop. Då vill det ju till att det klaffar och det gjorde det verkligen med Malin!

Lyckas du boka in Malin till ditt bröllop kan jag bara gratulera!
She rocks!

Sara och Micke

Våra varmaste rekommendationer!

Stort tack för din medverkan i samband med vårt bröllop. Till en början var vi inte säkra på att några fotografier över huvudtaget skulle kunna gå att framställa men vinden vände och solen strålade så fint precis i samband med din ankomst. Det var inte bara solen som värmde när vi tillsammans med dig skapade oförglömliga minnen i Ängavallens vackra omgivning. Med flamingona Börje och Kaj närvarande lyckades du till trots fånga vår kärlek för varandra. Detta syns tydligt i de bilderna som du tog. Vi är mycket nöjda med ditt engagemang och glada bemötande och vi vill med all säkerhet ge våra varmaste rekommendationer för framtida kunder.

Hälsningar

/Johan, Börje, Kaj och Charlotte

Vacker, romantisk och känsloladdad

Malin,

det känns fantastiskt att kunna återuppleva bröllopsdagen om och om igen genom dina otroligt fina bilder.
Dagen var vacker, romantisk och känsloladdad – och det fångade du!
Tack!

Varma hälsningar
Malin & Daniel

Helt underbara bilder!

Tusen tack Malin för att du gjorde oss så här snygga på bild.
Helt underbara bilder du tog!
Tack vare dig kommer vi ha massor av vackra minnen att titta tillbaka på i framtiden.

Många Kramar
Anja & Andreas

Kära Malin

Tack för dina fantastiskt uttrycksfulla och magiska bilder som du tagit såväl före som under vår bröllopsdag.

Det är lätt att vara avkopplad i ditt sällskap och vi hade fantastiskt roligt. Dina bilder utstrålar så mycket känsla och värme. Med din nästintill osynliga närvaro lyckades du fånga alla de ögonblick som vi för alltid vill bevara i våra hjärtan.

Med dina bilder får vi uppleva en av de mest underbara dagarna i vårt liv, om och om igen. Regn, sol, nervositet, kärlek och absolut lycka. Alla dessa komponenter är fångade i dina bilder, det är lätt att bli berörd och vi älskade dem!

Stort tack!

Catarina & Jesper

Malin
– Världens bästa fotograf –

Tack Malin för att du hjälpte oss att föreviga vår bröllopsdag den 21/8 -10

Tack vare dig har vi mängder av underbara bilder att drömma oss tillbaka med.

Stort Tack!

Varma hälsningar
Katarina & Martin