Fullt fokus med Fokucedra

Att jag älskar fotografering är ingen hemlighet; det är en  fantastisk passion som driver mig, utmanar mig och tar mig till härliga platser. Jag har fått träffa  underbara människor genom fotograferingen och det är jag evinnerligt tacksam för. Det är nu två år sen jag startade mitt företag och oj vad glad jag är att jag gjorde det. För oboy vad jag lärt mig mycket den här tiden. Om saker jag trodde jag behövde lära mig (teknik och ljussättning och andra roliga saker) men även om rena nödvändigheter som bokföring och årsbokslut. Yikes!

Det är nog ingen hemlighet, ingen välbevarad sådan i alla fall, att det inte alltid är helt okomplicerat att ha ett heltidsjobb, starta eget företag och renovera hus. Samtidigt. Men det går bättre och bättre. Och det är här Elin kommer in i bilden. Elin är utbildad coach och har precis som jag nyligen startat eget företag. (Tjejer kan!)

Jag har träffat henne en gång i månaden ungefär det senaste halvåret och tillsammans har vi satt mål och skapat struktur för mig och mitt företag. Det har varit en lärorik process och det är helt otroligt vad mycket lättare livet blir när man ger sig tid att planera och sätta gränser. Mötena med Elin har varit roliga, utmanande och gett mig massor av energi.

Om du känner att du behöver mer fokus i ditt liv eller om du har en utmaning som du skulle vilja ta tag i men inte vet riktigt hur så är ett tips att titta in på Fokucedra. Jag har inte ångrat en minut att jag gjorde det. Ibland är allt man behöver en knuff och någon som hjälper en att se klart. Konstigare än så är det inte.

2 comments
Elin
Elin

Tusen tack Malin!