Ett livsviktigt inlägg

Ni kanske känner igen känslan? Knytnäven i magen. När man försöker hämta luft men inte hittar något syre. Världen stannar för en sekund i allt det ofattbara, det som inte går att greppa. Och så sitter man där med tårar i ögonen och en klump i bröstet. Kanske för en vän, en mormor, en kollega, en faster, en mamma eller en bror. Kanske en vän till en vän. Kanske för en person man aldrig har träffat men som har lyckats beröra en i själen enbart med sina ord. Eller så sitter man där själv. Oavsett för vem ens tårar faller så är det en ojämn kamp som följer på det där beskedet. En kamp som orättvist många inte ens är i närheten av att vinna.

Fotografier är för mig minnen. Av glädje och lycka. Av energi. Av kraft. Fotografier hjälper oss att se ögonblicken som bara ett hjärta har plats att rymma. Därför har kameror en speciell plats i mitt hjärta – för alla ögonblick de förevigar. Jag vill dela med mig av 8 vackra gamla nötta lådkameror jag har lyckats komma över; deras skönhet är helt enkelt för stor för att rymmas i ett enda hem. Och eftersom oktober är månaden när vi får chansen att tillsammans kämpa mot cancern har jag valt att låta kamerorna vara en symbol för varsin vacker, stark, livfull och passionerad person som påverkat mig och mitt liv genom sin kamp. Alla kämpade. Alla gav allt de hade och mer kan man inte begära. Men bara två av dem vann.

Vill du hjälpa mig att hylla dessa kämpar och samtidigt förbättra oddsen för kämpar i framtiden så skicka ett mail till mig eller skriv en kommentar här nedan. Kamerorna går att hämta i Malmö/Lund/Kävlingeområdet och kostar 350:- styck. Alla pengar går oavkortat till Cancerfonden.

Låt mig och ödmjukt och med värkande hjärta presentera mina kämpar från vänster till höger: Christina/SÅLD (Underst), Sophie/SÅLD (Överst), Lina/SÅLD (Randig), Maj-Britt (Stor), Helene (Överst) , Kristian (Underst med vita ringar), Brita (Överst) & Willy (Underst).

4Q1B1049 4Q1B1052 4Q1B1053
4 comments
Thomas Billberg
Thomas Billberg

Hej Malin

Underbart. Sophie passar perfekt hos oss.

Thomas

Josefina
Josefina

Hej Malin! Jag vill gärna vara med o hylla dina vänner - och vill gärna hylla med att ge lina ett hem hos mig!!! kram!!

Malin Weinert
Malin Weinert

Hej!

Oj vad glad jag blir och vilket bra val; Lina är din!

Om du mailar mig en skärmdump på att du fört över 350:- till cancerfondens bankgiro 901-9514, så möts vi upp i Malmö/Lund/Kävlinge för att överlämna godingen!