Bröllop i Höllviken – Katarina & Martin

Sommarens sista Bröllop blev en varm och mysig tillställning nere i Höllviken. Katarina och Martin som gifte sig strålade av lycka och glädje så det smittade av sig på alla runt omkring.

Som vanligt fick jag härliga rysningar under vigseln och hade vi själv inte hittat Skånes bästa präst till vår egen vigsel så tror jag nog att min röst skulle falla på Katarinas och Martins. En ung, engagerad tjej, som talade rakt från hjärtat och fick alla gästerna att plocka fram näsdukarna. Precis som det ska vara! Denna dag fick jag äran att stanna kvar lite längre än vanligt så efter kramkalaset på kyrktrappan väntade champange på Ljungheda Gästhus där gästerna kunde mingla under lättsamma förhållanden innan en (gissar jag) underbar middag tog vid.

Och än en gång fick jag bekräftat vad jag upplevde under mitt eget bröllop. Det spelar ingen roll (faktiskt) hur din klänning ser ut eller vilken färg servetterna har. Det som gör Bröllop till ren magi är den kärlek och värme familj och vänner ger till varandra. Det är det som gör Bröllop till det bästa jag vet. Det är det som gör att jag redan längtar till nästa säsong, men så är jag kanske också lite tokig, vem vet! ♥

Jag önskar er all lycka i framtiden, ta hand om varandra!


IMG_1218
0 comments