From Shanghai with Love – Sara & Micke

Vad är det som gör att vissa människor stannar i ens hjärta för evigt medan andra passerar obemärkt förbi? Är det vad man upplevde tillsammans, vad de utstrålade eller hur de fick dig att känna som avgör? Jag vet faktiskt inte. Vad jag vet är att dagen som Sara och Micke gifte sig kommer jag aldrig att glömma för oj vilken dag det var. Paret hade flugit hela vägen från Shanghai för att gifta sig tillsammans med familj och vänner och deras kärlek var öppen, ärlig och odiskutabel. Vilket brudpar! Men det är faktiskt inte deras kärlek till varandra jag minns starkast. Det jag minns, det som knockade mig fullständigt, var all kärlek alla andra gav brudparet.

Familj, vänner, syskon, släkt och bekanta; det riktigt lyste om dem. Det var så tydligt hur de njöt av att för en liten, kort dag åter få ha Sara & Micke hos sig och tillsammans få fira deras kärlek. Det räckte att nämna deras namn så sken varenda gäst upp som en fackla, fick ett stort leende på läpparna och började berätta en historia om den ena, den andra eller dem tillsammans. Det var sann och äkta kärlek, och jag tror att det är den kärleken som gör att brudparet för alltid kommer bära med sig sin bröllopsdag allra närmast hjärtat. Det kommer i alla fall jag göra. Tack!

IMG_5783IMG_5811IMG_6078
4 comments
Hanna
Hanna

fantastiska bilder, du är grym! och det var verkligen en fantastisk dag som vi heller inte kommer glömma i första tagen!

sara
sara

Åhhh Malin! Så fick du tårar att trilla ner för mina kinder. Tänk så praktiskt när andra hittar orden man själv inte får tag på :-)

Malin Weinert
Malin Weinert

Tack! Jag förstår dig precis, hade själv svårt att beskriva vår bröllopsdag precis efter bröllopet utan att det lät fattigt och platt. Vissa saker får man behålla i hjärtat:)

Trackbacks